Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||
8 keménytojás, 15 dkg főtt sonka, 1 kis fej hagyma, 2 evőkanál reszelt torma, 1 evőkanál mustár, 5 dkg reszelt sajt, só, bors, pritaminkrém |
A tojásokat félbevágjuk, sárgájukat kikaparjuk, és összetörve összekeverjük a megdarált sonkával, hagymával, tormával, mustárral. Sóval, borssal ízesítjük, és ráhalmozzuk a félbevágott tojásokra. A tojásokat kizsírozott tűzálló tálba tesszük, megszórjuk a reszelt sajttal, és közepes hőfokon 8-10 percig sütjük, hogy rápiruljon a sajt, de a tojás ne keményedjen kővé. Tálalás előtt pritaminkrémből egy-egy szép piros pöttyöt tehetünk a tojások búbjára. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|